Kona ble drept på bryllupsdagen: Nå uttaler mannen seg

21/05/2023 13:50

Sofie

Nyheter
Foto: Crime with Bobby/Twitter
Foto: Crime with Bobby/Twitter
Det nygifte paret fikk ikke mange minutter sammen som mann og kone før hun ble drept av en fyllekjører - nå snakker mannen ut om tragedien.

Den lykkeligste dagen i livet til Samantha, 34, og Aric Hutchinson, 36, som et ektepar forvandlet seg på et øyeblikk til parets verste mareritt.

Etter at Mr. og mrs. Hutchinson hadde gått nedover sanden ved Folly Beach i South Carolina da de ble truffet av en beruset sjåfør i 100 kilometer i timen, alt mens de kjørte en golfbil i en sone med 40 kilometer i timen.

Samantha døde av det kraftige støtet, mens Aric var i kritisk tilstand. Imidlertid endte han opp med å overleve.

Nå har Aric Hutchinson snakket om episoden. Det gjør han i et intervju med «Good Morning America».

– Jeg prøver fortsatt å forstå det hele. Den kvelden. Å gå fra å være på topp til bunn. Det er vanskelig å forstå.

– Det siste jeg husker at hun sa er at hun skulle ønske at kvelden aldri skulle ta slutt. Deretter husker Aric Hutchinson at han våknet på sykehuset. Her spør han moren sin hvor Sam er, og får dermed beskjeden om at hun ikke overlevde.

Snart må Aric Hutchinson reise hjem alene til deres delte leilighet, og den spesielle tiden vet han også vil bli vanskelig.

– Det blir hardt, men også fint. Sam er skrevet over hele leiligheten. Jeg vet at hun er i himmelen og ser på, ler av meg mens jeg prøver å komme meg opp og ned trappene. Fordi det var hennes beslutning å bo i tredje etasje.

Den berusede sjåføren, 25 år gamle Jamie Lee Komoroski, nektet å ta en politialkotest på stedet, men endte opp med å bli arrestert og siktet for fyllekjøring og drap.

Aric Hutchinson har siden saksøkt Jamie Lee Komoroski. Han sier imidlertid at han ennå ikke er klar for å møte Jamie Lee Komoroski.