Kong Charles med kald beskjed til prins Harry: Hold deg unna

08/11/2023 07:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kongen vil ikke ha noe med prinsen å gjøre, meddeler talspersonen.

Når kalenderen sier 14. november, er det planlagt en kongelig feiring når kong Charles fyller 75 år. Men det er indikasjoner på at kongen av Storbritannia ikke har tenkt å feire med hele familien.

Minst én person er ikke invitert til bursdagsfesten, som skal holdes i Clarence House, et palass i London: nemlig sønnen, prins Harry. Det skriver People.com.

- Angående britiske medieoverskrifter angående feiringen: Det har ikke vært kontakt angående en invitasjon til Hans Majestets kommende bursdag. Det er skuffende at Sunday Times (britiske medier, red.) har skrevet en falsk historie. har en talsperson for prins Harry.

Flere britiske medier, inkludert Sunday Times, rapporterte i helgen at prins Harry hadde mottatt en invitasjon til de kongelige festlighetene, men hadde takket nei til å delta.

En historie som ifølge hovedpersonen selv ikke er sann. Det er offentlig kjent at prins Harry ikke akkurat er på julekort med sin far, og både i en Netflix-dokumentar og utgivelsen av prins Harrys selvbiografi, 'Spare', har prinsen delt konfliktene med publikum.

Etter begge har kong Charles diktert at Harry og Meghan overleverer nøklene til det som har vært hjemmet deres når de har vært i England – den kongelige eiendommen Frogmore Cottage, som ligger på eiendommen til Windsor Castle.

Imidlertid tilbød kong Charles kort tid etter å la paret bo i Buckingham Palace når de oppholder seg i England.

Det gjenstår å se hvordan Harry og Meghan, som til daglig bor i California, vil reagere på den 74 år gamle kongens tilbud om en leilighet på Buckingham Palace. Prins Harry og Meghan ble imidlertid invitert til kong Charles' kroning.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.