Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales

25/11/2023 21:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.

Selv om det utad kan se ut som kongelige kan gjøre hva de vil, er det viktig å understreke at de ikke er over loven på grunn av deres titler.

Et eksempel på dette har nå sett dagens lys.

For en drøy måned siden ble Sveriges prins Daniel, som er ektemannen til den kommende dronning Victoria, tatt for å kjøre i 87 km/t i en 80-sone.

Til tross for at forbrytelsen ikke er verdens største, må kongelige også håndheve landets nåværende regler og lover.

Prins Daniel, som verken har rett eller forsøk på å påberope seg immunitet, risikerer nå en bot på 2.000 svenske kroner til den svenske statskassen.

Det skriver Boosted via Aftonbladet.

Den svenske kongefamilien har bekreftet å ha mottatt boten, men har heller ikke kommentert saken ytterligere.

Prins Daniel er imidlertid ikke det eneste medlemmet av kongefamilien som har en forkjærlighet for fart.

Sveriges konge, Carl Gustaf, som nå er 77 år gammel, er kjent for å være en ekte bilentusiast, og han har blitt sett flere ganger på ikoniske Nürburgring i forskjellige BMW-er.

Det er derfor ikke feil å si at kongen, som også har vært omtalt i svenske medier i forbindelse med enkelte trafikkulykker, har bensin i blodet.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.