Kunder dypt rasende over nye varer i Normal: 'Det hører ikke til noen plass'

11/04/2023 09:50

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nye ting i Normal skaper heftig debatt på sosiale medier.

Normal Danmark har inngått et samarbeid med det skandinaviske selskapet Sinful, noe som betyr at du nå kan finne sexleketøy i butikkene.

Og det er akkurat det som har fått flere kunder til å gå til tastene på Facebook.

Mens noen jubler, er andre dypt rasende.

– Kanskje er det bare jeg som er gammeldagse tenkere. Men jeg tror ikke det hører hjemme på et sted som Normal, sier en kunde ved navn Majken Salvesen, som B.T.  har snakket med om de nye produktene.

Noen kunder, derimot, er den helt andre leiren. De mener det er positivt at butikkjeden normaliserer kjøp og salg av sexleketøy.

– Da jeg var ung var det bare de sleipe butikkene, og man brukte andre ting som ikke var superpraktisk å bruke, sier kunde Heidi Henriksen til media, og fortsetter:

– Jeg synes det er bra at Normal er med på å normalisere det. Det er gammeldags og skurrende at det må gjemmes bort.

I Normal Danmark har kommersiell direktør Susanne Hounsgaard fulgt debatten på sosiale medier, og hun påpeker at det ikke er noe nytt at de selger sexleketøy, eller som kjeden selv kaller det: voksenleker.

– Vi har gjort dette på en liten måte i lang tid. Vi selger også graviditetstester, kondomer og glidemidler, sier hun og fortsetter:

– Nå har vi inngått et samarbeid med Sinful, hvor vi bevisst har oppbevart det i den helt uskyldige og lekne enden, og det har gjort flere ekstra bevisste på at vi selger denne typen produkter.

Men på grunn av tilbakemeldingene de har fått, vurderer de nå om varene skal omorganiseres i butikkene slik at de ikke står i mindreårig øyehøyde, sier Susanne Hounsgaard til B.T.

Læs også:

6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen Det er ikke alle som har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør under ingen omstendigheter flytte sammen.