Kvinne brøt en romantisk date: Fikk panikk da et varsel dukket opp på telefonen hennes

17/03/2023

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Stemningen døde på stedet da telefonen ringte.

Vi har alle hatt noen vanskelige øyeblikk med å lære besteforeldrene våre å forstå teknologi, men en kvinne vil sannsynligvis ønske at hun aldri hadde prøvd det i utgangspunktet etter at hun satt igjen med en helt forferdelig historie.

Du kan se hvordan historien utspiller seg nedenfor: Hun ble helt flau etter at hun fikk et varsel under en date om at bestefaren hennes var live på Facebook og ble sjokkert da hun oppdaget nøyaktig hva han gjorde.

Enda verre, alle kunne se det skje, så det var ingen sjanse til å bare glemme det og håpe at ingen andre ville legge merke til det.

Denne skrekkhistorien ble lest opp på Nearly Weds-podcasten, og den sjokkerte programlederne Sophie Habboo og Jamie Laing med hvor vanskelig et øyeblikk det må ha vært.

Sophie var den som fortalte oss hele historien og måtte stoppe noen ganger for å rope nei i sjokk over det hun leste opp.

Mens hun leste historien høyt, begynte Sophie med:

"Jeg satt og spiste med gutten jeg hadde øye på og vi hadde en flott kveld."

Så langt, så bra, men du har lest overskriften og vet at denne gode natten ikke kommer til å vare lenge. Historien fortsatte:

"Jeg fikk da et varsel fra Facebook om at bestefaren min var live på Facebook. Dette har aldri skjedd før, og jeg trodde han nettopp hadde vært ute og streamet et band eller noe. Da jeg - som den dumme nysgjerrige personen jeg er - klikket på lenken, bare for å bli presentert med et fullskjermbilde av en hånd som holder en penis."

"Etter noen sekunder med penis på skjermen, panorerte kameraet opp for å avsløre ansiktet til bestefaren min som ved et uhell onanerte foran alle vennene hans på Facebook."

Som om det ikke var flaut nok, var ikke den stakkars kvinnens historie over da denne uventede bestefar-livestrømmen ble oppdaget av daten hennes.

«Gutten jeg var på date med ropte umiddelbart «Hvem er det?» Som jeg skrek i panikk, 'Min bestefar!'

«Jeg forlot daten umiddelbart og dro hjem for å fortelle foreldrene mine om det. De satt i stua og lo i telefonen med bestefaren min og forklarte ham hvordan de skulle fjerne direktesendingen fra Facebook-profilen hans.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.