Kvinne fikk barn med 11-åringen hun var barnepike for: Nå er hun dømt

14/06/2023 18:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Kvinne ble gravid med en 11 år gammel gutt hun var barnepike for. Nå er hun dømt til 20 års fengsel.

En 22 år gammel kvinne ved navn Marissa Mowry ble ansatt som barnepike av McBridge-familien for å ta vare på sønnen deres, Chris. Familien mistenkte ikke at noe var galt, da Marissa hadde blitt anbefalt av en venn av dem.

I en video delt av svenske Positive uttrykker moren til Chris sin frustrasjon:

"Hvordan kunne jeg la denne kvinnen manipulere meg og familien min på en slik måte at hun kunne gjøre dette uten at jeg la merke til det?"

Mens foreldrene jobbet, var Marissa ansvarlig for husarbeid og måtte også passe på Chris.

Chris avslører at Marissa ofte fikk ham til å lyve om forholdet deres, ellers måtte hun forlate familien.

Chris var bare 11 år gammel da han ble manipulert til å tro at han var forelsket i barnepiken sin. Å være hjemme alene mesteparten av tiden, utviklet de et hemmelig "forhold". Chris sier i en video for Inside Edition:

"Hun sa at hun elsket meg og ønsket å gå på date, men ingen trengte å vite det."

Ting eskalerte derfra da de begynte å spille et spill som heter "er du nervøs" der Marissa måtte legge hendene et sted på kroppen hans og han måtte si om han var nervøs eller ikke.

Ifølge Chris spilte de dette "spillet" nesten hver kveld, og deres hemmelige forhold utviklet seg. Den 11 år gamle gutten skjønte ikke helt hva som foregikk, før Marissa en dag fortalte ham at de skulle få en baby.

Hun overtalte Chris til å holde dette hemmelig.

Marissa forble som barnepike hos McBridge-familien i ytterligere tre år. Hun hevdet at barnets far var en annen mann, og Chris 'foreldre trodde på ordene hennes. Men til slutt kunne Chris ikke lenger bære hemmeligheten og fortalte moren at Marissas lille gutt var sønnen hans. Moren trodde ikke på Chris først, da han bare var 11 år gammel da Marissa ble gravid.

Foreldrene betraktet nesten Marissa som en ekstra datter. Til tross for skepsisen bestemte hun seg likevel for å ta en DNA-test mellom Chris og babyen. Resultatet bekreftet at sønnen snakket sant.

Moren var fortvilet og følte seg både sviktet av Marissa og skyldig for ikke å merke noe.

20 års fengsel

Under rettssaken kom det frem at Marissa hadde forgrepet seg på den 11 år gamle gutten minst 15 ganger i løpet av flere måneder.

Marissa ble dømt til 20 års fengsel for overgrep mot Chris.

I tillegg til fengselsstraffen ble hun også dømt til ti års betinget fengsel ved løslatelse. Deres unge sønn bor nå hos McBridge-familien, og tenåringsfaren, Chris, tar seg av ham i samarbeid med foreldrene.

– Å være far har satt klare grenser for hva han kan gjøre som tenåring. Han kan ikke henge med venner etter skolen fordi han må ta vare på sønnen sin. Dating er heller ikke et alternativ, for hvem vil date en 17-åring med en 5 år gammel sønn? sa moren til Chris etter rettssaken.

Selv om situasjonen har forandret livet hans, har den ikke ødelagt den.

Chris har blitt en fantastisk far man sjeldent møter, legger hun til.