Kvinne hevder: Over 80% har brukt BH feil hele livet

12/06/2023 15:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinnelig stylist hevder at de fleste har brukt BH-er feil hele livet.

En stylist har etterlatt folk forvirret etter å ha hevdet at de hele livet har brukt BH-er feil uten å være klar over det.

Kvinnen avslørte at hvis du opplever ubehag fra BH-hengeren eller merker at brystene dine ikke passer ordentlig i koppen, kan du ha på deg feil undertøy, melder Mirror.

På TikTok delte Kenzie en rekke livsendrende tips for å tilpasse BH-en, som har "forandret [hennes] liv".

Kenzie, som kan skryte av over 450 000 følgere på kontoen sin @stylingwithkenzie, hevdet at "80% av menneskene" som så videoen hennes hadde feil BH-størrelse.

Hun fortsatte: "Min første jobb etter college var på et luksuriøst undertøysfirma hvor vi ble opplært i hvordan man passer kvinner riktig i BH-er - og jeg skal lære deg alt jeg har lært i programmet."

– Først og fremst er passformen til BH-båndet det viktigste. Båndet skal passe parallelt rundt den smale delen av ryggen, og det skal ikke kunne trekkes ut mer enn fem centimeter.

– Mange kvinner misforstår helt størrelsen på båndet fordi de er redde for at det sitter for stramt, men over tid vil BH-en strekke seg ut. Så når du prøver på en BH for første gang, legg den på den løseste kroken og ikke den strammeste.

"For det andre er koppstørrelse viktig [...] Etter hvert som båndstørrelsen endres, endres også bollestørrelsen. Så for hver båndstørrelse du går ned, må du gå opp i bollestørrelse."

Stylisten avslørte at brystet som titter ut av toppen eller "kommer ut av sidene" av bollen er et vanlig tegn på at man har valgt for liten størrelse. Hun forklarte videre:

– Hvis BH-en henger, har rynker eller hull, så er koppstørrelsen for stor. Det kan komme som en overraskelse, men stroppene dine er ikke der for å gi støtte; Det er koppene og båndet som gir støtte i BH-en.

– For det tredje er formen på bollen veldig viktig. Det er over 25 forskjellige BH-stiler, men de mest populære butikkene har bare fem, noe som betyr at du kanskje bruker en t-skjorte BH akkurat nå, men bryststørrelsen, brystposisjonen og brystformen passer bedre til en balconette eller dykkebh

"Ved å bruke riktig BH-form, vil du se mer løftet, mer glatt, men viktigst av alt, vil du føle deg mer komfortabel og støttet," la hun til.

Siden hun delte videoen på sosiale medier, har Kenzie blitt oversvømt av takknemlige svar fra folk.

– Dette er utrolig nyttig! Flott video, takk! skrev en person

– Gode råd! Det er så sant, sier en annen.