Kvinne hevdet å være Madeleine McCann: Nå kommer nok en sjokkerende avsløring

10/04/2023 11:59

Sofie

Nyheter
Foto: Politi/Instagram
Foto: Politi/Instagram
Hun har vært her, der og overalt – og det ser ut til å fortsette.

Du trenger ikke spole tilbake tiden veldig langt før det svart på hvitt sto klart at den 21 år gamle Julia Wendell ikke var Madeleine McCann.

En DNA- og gentest avslørte dette. Men nå har nok en sjokkerende avsløring sett dagens lys.

Den polske kvinnen har for så vidt vært i medias søkelys siden hun annonserte at hun kan være den savnede Madeleine McCann, som forsvant fra et feriested i Portugal i 2007.

Men nå har det vist seg at det langt fra er første gang den 21 år gamle jenta hevder å være et savnet barn. Det skriver The Mirror.

Julias mor Dorota Wandelt-Cholewinski er "utenfor seg selv" og en familievenn sier at hun og faren hennes, Piotr Cholewinski, ønsker at datteren deres "får den hjelpen hun trenger".

Hun er også knust av den amerikanske mediepersonligheten og mediet Dr. Fia Johanssons rolle i det hele.

Den selverklærte synske Dr. Fia Johansson involverte seg i saken som Julias advokat og tok henne med til USA for hennes "sikkerhet".

En tidligere venn av Julia har imidlertid sagt at Julia har stilt spørsmål ved identiteten hennes siden hun var tenåring.

"Det som skjer nå er ikke akkurat nytt. Da hun var midt i tenårene begynte hun å si at Dorota [moren til Julia] ikke var moren hennes, og at hun faktisk var et barn som hadde forsvunnet i Polen noen år tidligere. Det var så trist å se. Dorota elsket henne og hun ville bare det beste for Julia - hun gjorde opprør og dro hjemmefra og begynte å se en fyr som var narkoman, og det hjalp henne ikke," sa den tidligere vennen til MailOnline, og fortsatte:

"Jeg hadde ikke sett henne på et år eller så, og for noen måneder siden hørte jeg fra venner at Julia var tilbake på det igjen og sa at hun virkelig var Madeleine McCann, noe alle visste var latterlig fordi Maddie er yngre."

Vennen sa at Julia flyttet til Wroclaw i en alder av syv år med moren sin og måtte bytte skole etter å ha slitt med å passe inn.

Julia fikk oppmerksomhet på nettet da hun hevdet at hun var den savnede Madeleine – og til og med delte sine såkalte bevis for teorien sin.

Julia skal ha returnert til Polen etter at de definitive DNA-resultatene utelukker henne som Madeleine, men hun har ikke returnert til hjemmet sitt med Dorota og Piotr.

En annen kilde nær familien hevder at de er opptatt av at Julia skal søke hjelp for sine psykiske problemer og slutter å hevde at hun ikke er i slekt med dem.

Etter å ha hørt om Julia og hennes påstander om å være Madeleine, ga Gerry og Kate McCann ut en uttalelse.

"Det er ingenting å rapportere på nåværende tidspunkt. Hvis og når det er det, vil det komme fra Metropolitan Police", sto det.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.