Kylie Jenner har nektet for plastisk kirurgi lenge: Nå innrømmer hun endelig hva hun har gjort

30/07/2023 12:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kylie Jenner har endelig innrømmet noe som fansen lenge har mistenkt.

Det yngste medlemmet av Kardashian-Jenner-klanen har snakket ut om plastisk kirurgi hun har hatt, og denne gangen er det ikke ansiktet hennes.

I den siste episoden av Hulus The Kardashians kom 25-åringen ren og sa at hun fikset brystene sine for noen år siden.

Hun sa at hun la seg under kniven like før hun ble gravid med sitt første barn.

"Jeg fikk tatt brystene mine før Stormi og trodde ikke jeg skulle få et barn når jeg var 20," forklarte hun på TV-programmet.

«De helbredet fortsatt. Jeg hadde vakre bryster. Naturlige t*ts. Bare nydelig. Perfekt størrelse, perfekt alt."

Hun brukte imidlertid øyeblikket til å forklare hvorfor hun angret på operasjonen.

"Jeg skulle bare ønske at jeg aldri fikk dem gjort til å begynne med," innrømmet hun."Jeg vil anbefale alle som tenker på det å vente til etter barn."

Hun fødte Stormi tilbake i 2018 og fikk sitt andre barn, en sønn ved navn Aire, i februar i år.

Tidligere har Kylie hevdet at de større brystene hennes var et resultat av "den tiden på måneden" eller en push-up-BH, ifølge Page Six.

Jenner har brukt The Kardashians for å nekte på rykter om at hun har tatt plastisk kirurgi tidligere. I en tidligere episode av den siste sesongen forklarte hun hvordan det har vært mange spekulasjoner om at hun har fått utført arbeid i ansiktet.

Hun ønsket imidlertid å avslutte sladderen en gang for alle. Kylie sa at hun har fått gjort leppene sine, men det var det.

Kylie snakker med søsteren Khloe og sier at selv om det er "normalt å være usikker noen ganger", gjør folk ofte antagelser om selvtilliten hennes som rett og slett ikke er sanne.

Kylie sa: "Jeg husker alltid at jeg var den mest selvsikre ungen i rommet. "Jeg har alltid elsket meg selv - jeg elsker fortsatt meg selv - og en av de største misforståelsene om meg er at jeg var dette usikre barnet og jeg ble så mye operert for å endre hele ansiktet mitt, noe som er falskt, jeg har bare fått fillers."

Hun la til: "Jeg føler at jeg ikke vil at det skal være en del av historien min."

I løpet av den episoden åpnet hun opp om hvordan søstrene hennes gjorde henne usikker på ørene fordi de pleide å erte henne. "Det gjorde meg opprørt," forklarte hun.

Kylie sa at vitsene og kommentarene gjorde at hun følte seg så usikker at hun i fem år nektet å ha håret oppsatt på rød løper-arrangementer.

"Da hadde fikk Stormi, og hun har ørene mine, og det fikk meg til å innse hvordan jeg elsker dem," avslørte hun.

"Hvis jeg er usikker på ørene mine, og jeg synes datteren min er den vakreste tingen noensinne... nå bruker jeg oppsatt hår på hver rød løper."

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.