Lars-Erik ville kose seg med en pose Kims Chips: Da han stakk hånden i posen fikk han et stort sjokk

01/08/2023 17:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
– Jeg trodde ikke mine egne øyne!

"Ingen Kims, ingen godbiter"...?

Dette er medprogramledere Nina Elizabeth Guntvedt og Lars-Erik Kjellsvig skeptiske til, etter at de fikk en ubehagelig start på ferien denne uken. Torsdag dro paret til sistnevntes familie i Flekkefjord, Norge. På kvelden tok imidlertid ferien en uventet vending.

Ifølge Kjellsvig åpnet de en ny pose chips og helte den over i en bolle. Etter at alle i familien hadde hamstret på potetgull, gjorde Kjellsvig en oppsiktsvekkende oppdagelse.

– Jeg holdt på å ta et flak til da jeg kom over noe som så ut som en død edderkopp på det ene flaket. Observasjonen viste seg å stemme og da han tok opp flagget fulgte en haug med andre potetgullflak.

Foto: Privat

Jeg holdt på å ta enda et flak da jeg kom over noe som så ut som en død edderkopp på en av flakene.

Observasjonen viste seg å stemme og da han tok opp flagget fulgte en haug med andre potetgullflak.

– Jeg trodde ikke mine egne øyne, sier Kjellsvig. Heldigvis led ingen av familiemedlemmene av araknofobi - frykten for edderkopper.

Likevel satte hendelsen en stopper for kveldens klemmer, og sjetongene ble pent lagt tilbake i posen og forseglet.

Han legger til at de alltid er fornøyde med Kims produkter og at de ikke tror dette blir den siste posen med chips de kjøper fra leverandøren.

Elisabeth Aandstad Ekheim, kommunikasjonsdirektør i Orkla Confectionery & Snacks Norge, beklager hendelsen. Kims er et av Orklas merkevarer.

– Vi forstår at de ble overrasket over funnet. Det var vi også. Det skal selvfølgelig ikke være slik. Her må vi bare beklage. Vi har strenge kvalitetskontroller, og har aldri opplevd dette før, så vi er overrasket over at noe slikt kan skje, sier Ekheim til DinSide.

Hun oppfordrer kunden til å ta direkte kontakt slik at de best mulig kan følge opp saken.

- Vi hørte ikke om dette før Dagbladet tok kontakt, og det er viktig for oss å få inn posen slik at vi kan undersøke det nærmere, avslutter hun.

Foto: Privat

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.