Leah Isadora Behn deler trist beskjed

23/10/2023 12:09

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock/Genrefoto
Foto: Shutterstock/Genrefoto
Nå deler hun en trist beskjed.

8. april 2005 var en stor dag for den norske kongefamilien. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behns andre datter, Leah Isadora, ble født denne dagen.

I år fylte Leah 18 år og med det ble hun voksen.

Hun har på kort tid blitt en av landets største influensere med stor tilhengerskare på sosiale medier.

Hun jobbet som modell og deltok i TV-serien «Powerwomen» på Viaplay.

Leah Isadora har også mottatt flere priser, blant annet på årets «Vixen Awards». Der vant hun prisen «Årets Influenser» i kategorien «Beauty».

For rundt et år siden bekreftet Behn (18) overfor VG at hun hadde funnet kjærligheten.

Max Campbell (18), kjent for den populære NRK-seriene «Klassen» og «Beist».

For en drøy måned siden skrev Se og Hør at de ikke lenger er kjærester.

Nå bekrefter 18-åringen at det er slutt mellom dem. Datteren til prinsessen kommenterer nå bruddet i podcasten «Hanna og de heldige». TV 2 var først ute med å omtale saken.

– Vet du hva, jeg har liksom egentlig ikke snakket om det fordi hver gang jeg er på løperen så kan de dra det så ut av proporsjon, ta det liksom akkurat som de vil. Det er liksom en blanding av hva de vil få ut av meg gjennom familien min, og hva de vil få ut av meg gjennom meg, forklarer Behn på spørsmål om hvordan det var å lese overskriftene.

Influenseren spør også hvordan Se og Hør visste at det var over med Campbell.

– De har jo ingen «source». Jeg har ikke delt det noe sted. Så det er jo en tanke at de bare valgte en dag å gå ut ifra at det var fakta. All annen presse som har spurt har vært sånn: «Kan du bekrefte det her?» For ingen vet egentlig om det er sant. Så det er jo litt sånn – hvorfor bryr de seg så mye for å skrive om en 18-årings kjærlighetsliv?

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.