Legendarisk musiker død

01/09/2023 07:36

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Musikeren har mistet livet.

Musiker Jack Sonni, mest kjent for å være gitarist i Dire Straits, er død. Sonni ble 68.

Hans død ble bekreftet av bandet Dire Straits Legacy, en gruppe musikere som spilte inn og turnerte med Dire Straits og som Sonni var aktivt på turné med.

Det melder mediet People.

"Vår elskede Jack har etterlatt et tomrom i våre hjerter og sjeler ... vi vil savne deg så mye, du er for alltid med oss», skrev gruppen på Facebook, og la til en emoji med knust hjerte.

Andre medlemmer hyllet også den nylig avdøde gitaristen, inkludert keyboardist Alan Clark.

– Det er med tungt hjerte jeg må si at min venn og Dire Straits' kollega har forlatt oss. Hvil i fred, amigo, skrev han.

Dire Straits 'offisielle X-konto (tidligere kjent som Twitter) delte også nyheten, og la ut et svart-hvitt-bilde av Sonni og skrev "Hvil i fred."

Selv om dødsårsaken ennå ikke er kunngjort, skrev Dire Straits Legacy på Facebook at Sonni ikke ville være i stand til å spille en rekke kommende konserter på grunn av ukjente «helseproblemer».

Sonni ble med Knopfler og kompani i Dire Straits for bandets nummer 1 album Brothers in Arms fra 1985, som inkluderte hits som «Money for Nothing» og «Walk of Life». Han turnerte også med gruppen og spilte på Live Aid og ble kjent for ofte å ha på seg en rød drakt under konserter.