Legoland med stor kunngjøring

24/02/2023 11:14

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå kommer Legoland med virkelig gledelige nyheter.

Lek, morsomme opplevelser og vakker natur. Turister elsker å besøke Billund kommune.

Dette viser de siste tallene for overnattinger fra Visit Denmark, hvor man kan se at turistene virkelig har kommet tilbake til Billund kommune etter korona-pandemien.

Totalt 1 643 973 overnattinger sto for turister og besøkende i Billund kommune i 2022. Dette er 79 prosent flere enn i 2021, men også 15 prosent flere enn i 2019 – forrige rekordår, som var det siste hele året før korona begrensninger.

Billund kommune huser store attraksjoner. For eksempel Legoland, Lalandia, LEGO House og Wow Park i Barnas Hovedstad, Billund, som tiltrekker seg barnefamilier fra hele verden.

Derfor hilser ordfører i Billund kommune, Stephanie Storbank, fremgangen velkommen:

«Vi er imponert over hvor raskt turistene har kommet tilbake, og vi er glade for at vi nå er fullstendig over pandemien. Vi håper å fortsette utviklingen i årene som kommer, slik at vi kan opprettholde vår posisjon som en av Danmarks sterkeste og mest spennende destinasjoner», sier hun i en pressemelding.

Reiselivet spiller en enorm økonomisk rolle i Billund kommune, og de mange overnattingene gir grobunn for en underskog av næringsliv.

Det er f.eks. Bed & Breakfast, campingplasser og reiselivsaktiviteter som sykkelutleie, fotballgolf og fiskevann.

Aktiviteter som samtidig er med på å understøtte visjonen om sterke byer på tvers av hele kommunen.

Det er derfor viktig for Billund kommune å støtte de mange bedriftene.

«Vi er og skal være en av Danmarks mest næringsvennlige kommuner. For oss handler det om å skape gode rammer og betingelser for næringsliv og reiseliv, slik at bedriftene våre føler seg velkommen og at vi sammen finner løsninger på utfordringer, sier Stephanie Storbank.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.