Lik av hodeløst barn skylt opp på stranden

11/07/2023 13:52

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Kroppen til et lite barn skyldes opp på stranden.

Vi vil advare om detaljer i denne artikkelen som kan virke støtende.

Tidlig i morges ble liket av en «hodeløs» gutt funnet.

Politiet etterforsker nå saken.

Levningene av barnet, som antas å være mellom to og tre år gammelt, ble funnet på en strand i feriestedet Roda de Bera på Costa Darada i Tarragona-provinsen på østkysten av Spania.

En kommunal renholder gjorde den forferdelige oppdagelsen mens han jobbet og varslet sjefene sine, som ringte politiet umiddelbart.

Barnets kropp sies å mangle andre kroppsdeler, så vel som hodet, og ble skylt opp på stranden fra vannet. Muligheten for at barnet druknet på stranden er utelukket av myndighetene.

Det skriver Mirror.

Politiet har sperret av området og flytter lokalbefolkningen og ferierende til andre områder før det gis tillatelse til å fjerne liket.

Ordføreren i Roda de Bera, Pere Virgili, har blitt sitert i lokalpressen på at barnet kan ha vært på en flyktningbåt som kantret i Middelhavet.

"Vi informerer deg om at i morges ble liket av et to til tre år gammelt barn funnet i strandsonen på Costa Daurada-stranden. Området er sperret av og tjenestemenn venter på at dommeren skal godkjenne fjerningen av liket. Vi ber publikum om å unngå området," står det i en uttalelse fra myndighetene.

Området Roda de Bera ligger en 25-minutters kjøretur sør for Tarragona. Barcelona ligger en drøy times kjøring nordover.

Etterforskerne har foreløpig ikke gitt noen offisiell kommentar.