Lindsay Lohan med gode nyheter

05/08/2023 09:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Familien er over månen forelsket".

Lindsay Lohan har blitt mamma! Skuespillerinnen har født henne og mannen Bader Shammas første barn, en sønn ved navn Luai, forteller en representant for Lohan til Page Six.

"Familien er over månen forelsket," sa hennes representant i en uttalelse mandag. Babyen ble født i Dubai, der paret bor, selv om hans eksakte fødselsdato ikke umiddelbart ble gjort kjent.

Luai er et arabisk navn som betyr "skjold" eller "beskytter".

«Parent Trap»-stjernen, 37, brukte en «kommer snart»-body for å kunngjøre graviditeten i mars. "Vi er velsignet og spent," skrev hun via Instagram den gang.

Amanda Seyfried fosset over «Mean Girls»-medstjernens «fantastiske nyheter» i kommentarfeltet.

Når det gjelder den nybakte mammaen Paris Hilton, skrev hun: «Gratulerer kjære! Så glad i deg Velkommen til Mammaklubben!” Lohans graviditetsavsløring kom fire måneder etter at hun delte hennes og Shammas fremtidige familieplaner.

"Jeg vil ha barn," sa hun til magasinet Interview i november 2022, og la merke til at hun hadde "snakket" med partneren sin om hun skulle fortsette å bo i Dubai som foreldre.

«Det er så trygt der, og skolene er flotte. Det er så løsrevet fra alt jeg er vant til. … Det er fint å ha en egen verden som er min egen.»

Paret gikk offentlig ut med romantikken sin i februar 2020. I november året etter gikk finansmannen ned på ett kne.

Lohan debuterte senere forlovelsesringen sin i søte Instagram-selfies.

"Min kjærlighet. Mitt liv. Min familie. Min fremtid. @bader.shammas #kjærlighet», skrev hun.

Paret giftet seg i hemmelighet i april 2022, med «Freaky Friday»-stjernen som ventet til juli for å bekrefte at de hadde knyttet bånd.

Lohan var tidligere forlovet med eiendomsmogulen Egor Tarabasov i 2016.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.