Lisa Marie Presley: Nå er dødsårsaken klar

16/07/2023 11:30

Sofie

Nyheter
Foto: Arkiv
Foto: Arkiv
Dette viser rapporten fra obduksjonen.

Lisa Marie Presley gjennomgikk en gastrisk bypass-operasjon for å gå ned i vekt. Men døde av komplikasjonene.

Sanger og låtskriver Lisa Marie Presley, datter av Elvis og Priscilla Presley døde i januar, 54 år gammel.

En obduksjon som nå er utført viser at hun døde av en blokkering av tynntarmen, som skal ha vært forårsaket av en gastrisk bypass-operasjon som Presley gjennomgikk for flere år siden, sa legen i Los Angeles.

I følge obduksjonsrapporten er tarmobstruksjon en vanlig komplikasjon etter gastrisk bypass-operasjon utført for vekttap.

Ifølge en toksikologisk rapport hadde hun også opioider og andre smertestillende medisiner i systemet da hun døde. Men det ser ut til at disse ikke var årsaken til Lisa Maries død, men dødsfallet bedømmes som naturlig.

Lisa Marie Presley døde på et sykehus i Los Angeles hvor hun ble hastet med ambulanse etter å ha fått hjertestans i hjemmet sitt 12. januar.

Hun ble gravlagt på Graceland, hvor hun bodde som barn sammen med faren, og som nå er et museum og turistattraksjon for Elvis-fans.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.