Løve på frifot: Hold deg inne

20/07/2023 10:30

Emma

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En løve har rømt, og nå oppfordrer myndighetene folk til å holde seg inne.

Det er ikke rart om innbyggerne i Berlin er litt bekymret for øyeblikket. En fullvoksen løve har blitt observert gående fritt rundt i byens gater.

Til tross for et intensivt søk med væpnede offiserer og helikoptre, er det rømte rovdyret ennå ikke funnet.

Løveangrepet ble meldt rundt midnatt, hvoretter byen har vært i konstant uro. Et vitne så rovdyret drepe et villsvin, en hendelse som ble fanget på video og senere bekreftet av politiet.

– Vi er ikke i tvil om at det er en løve, sier polititalsmann Daniel Kneip til tyske Bild.

Politiet har gått ut med en advarsel til byens innbyggere og turister:

"Fare! Hold deg inne, et vilt dyr har rømt i området rundt Bereich Kleinmachnow, Teltow og Stahnsdorf. Hold kjæledyrene dine inne også. Vi er på stedet," skriver politiet på Twitter.

Det gjenstår å se hvor løven rømte fra. Politiet mener imidlertid at det mest sannsynlig er at det stammer fra et sirkus.

Alle byens sirkus, dyreparker, dyreparker og dyresykehus blir nå sjekket for å finne ut hvem som mangler et dyr.

Denne eksepsjonelle situasjonen understreker viktigheten av sikkerhetstiltak ved håndtering av ville dyr. Mens søket fortsetter, oppfordres Berlins borgere og besøkende til å utvise forsiktighet og følge politiets instruksjoner.

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Skyller du eplet ditt? Dette bør du gjøre i stedet Skyller du eplet ditt under vann fra springen før du spiser det? Det viser seg at det er noe helt annet du bør gjøre i stedet.