Louise parkerte på handikapplass: Da hun kom tilbake til bilen, trodde hun ikke sine egne øyne

02/08/2023 23:30

Sofie

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Louise trodde ikke sine egne øyne.

En bot har fått Louise til å fylles av raseri etter at hun parkerte på en handikapplass. Det skjedde da hun var ute foran et kjøpesenter for å hente en gave til svigerinnen, ifølge The Mirror.

Da Louise senere kom tilbake til bilen sin, ble hun overrasket over å se at hun hadde fått en parkeringsbot, selv om hun hadde den blå platen, som tillater parkering på plasser for funksjonshemmede, tydelig vist i frontruten.

Hun hadde dette blå merket siden 2015 og hadde det også synlig på dashbordet før hun gikk inn på kjøpesenteret i Glasgow.

Forvirringen økte først da Louise fikk et brev fra parkeringsselskapet som hevdet at hun ikke hadde den blå skiltet, noe som var merkelig da brevet inneholdt bilder av bilen hennes med den blå skiltet godt synlig.

Louise fortalte Glasgow Live: "Jeg mottok en parkeringsbot med et bilde av den blå platen min godt synlig på dashbordet. Det var ingen tvil om at platen var der."

Hun anket umiddelbart parkeringsavgiften, men fikk ingen svar på flere uker, noe som førte til at hun fryktet at parkeringsselskapet ville kreve inn gjelden gjennom inkassoselskaper.

Etter fem uker ble boten endelig kansellert og Louise var enormt lettet over å ikke lenger måtte betale etter å ha sjekket nettsiden gjentatte ganger for oppdateringer.

"Jeg var så sint. De hadde tydelig sett handicapskiltet mitt fordi de tok et bilde av det og jeg parkerte tydelig innenfor de tillatte grensene," sa hun.