Lucas Braathen med sjokkbeskjed: "Respektløs behandling"

27/10/2023 12:11

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lucas Braathen kom med sjokkbeskjed.

Lucas Braathen (23) bekrefter på en pressekonferanse i Sölden at han nå legger opp.

- For første gang på et halvt år føler jeg meg glad, uttaler han på pressekonferansen.

Det har stormet rundt Braathen den siste tiden. Tidligere i høst dukket Braathen opp i en annonse for klesmerket J. Lindeberg.

Ifølge sportssjef Claus Ryste hadde ikke Braathen tillatelse til det. Alpinlandslaget har en offisiell kleskontrakt med Helly Hansen. På pressekonferansen ga han styrke til skiforbundet.

- Det har vært en ekstremt respektløs behandling, sier 23 åringen på pressekonferansen om skiforbundets håndtering av utøverne i forbindelse med utøveravtalen.

Braathen sier han fikk støtte fra lagkameratene.

- For første gang på en årrekke føler jeg meg fri, sier han og fortsetter:

- Jeg legger ikke opp fordi jeg er hevngjerrig eller bitter. Jeg legger opp fordi jeg vil gjøre det som gjør meg mest glad.

På spørsmål om det er en endelig avgjørelse svarer han:

- Per nå hadde jeg sagt nei, men om jeg finner det i meg at jeg vil fortsette, må det være en helt annen verden jeg returnerer til.

Braathen har fem seiere i verdenscupen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.