Maarud trekker tilbake populært produkt

22/08/2023 07:19

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Produktet som nå trekkes tilbake er solgt i butikker over hele landet.

Bakgrunn for tilbakekallingen skyldes feilmerking på emballasjen. 

Produkter som nå trekkes tilbake er merket med «vegansk» eller «vegan» skal derfor ikke inneholde ingredienser av animalsk opprinnelse. Dette gjelder også melk.

Produktet inneholder rømmepulver med MELK. Dette fremkommer fra merking i ingredienslisten, men produktet er feilmerket med «vegan» merke på baksiden.

Maarud velger derfor å trekke tilbake det aktuelle partiet som er feilmerket. 

Det skriver Maarud i en pressemelding.

Tilbakekallingen gjelder et begrenset parti av Maarud Pom-Bear 90g med «Best-før» dato 07.02.24 og 08.02.24.

Artikkelen fortsetter under bilde.

Foto: Maarud

Butikker hvor produktet er distribuert er varslet og produktene med den aktuelle datoen vil bli fjernet fra hyllene. Maarud takker kjedene og butikkene for det gode samarbeidet med å sikre en rask tilbakekalling.

Forbrukere som har kjøpt Pom-Bear merket med best før dato som over, bes returnere produktet uåpnet til Maarud AS, Maarudvegen 130, 2114 Disenå. Maarud vil kompensere for utlegget.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.