Måtte akutt opereres etter å ha spist populær snack: Nå advarer foreldrene

25/02/2023 10:00

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
2 dager etter at familien hadde kost seg i sofaen med litt godsaker, ble den lille gutten demmes syk og måtte akutt opereres.

Nå advarer foreldrene mot den helt ordinære snacksen.

En helt vanlig lørdagskveld slo Nicole og Jake Goddard seg ned på sofaen for å kose seg med parets tre barn ved å se «Mrs. Doubtfire». For å gjøre det ekstra koselig hadde familien laget popcorn som alle spiste.

Men plutselig begynte parets yngste sønn, Nash, å lage rare lyder. Det gikk snart opp for foreldrene at han holdt på å kveles.

Paret var lettet da gutten kunne puste normalt igjen. De mente at han sannsynligvis hadde fått popcorn i halsen og at situasjonen nå var under kontroll. Men de tok feil.

Nash begynte å få feber mandag kveld, men Nicole ga sønnen noen smertestillende og la ham i seng. Men Nicole mener det var noe med pusten til Nash som ikke hørtes riktig ut.

Så Nicole bestemte seg for å ringe legen sin, som sa at han måtte til sykehuset med en gang.

"Kl. 18.00 ble Nash bedøvet, og han gjennomgikk undersøkelsen. Jeg gikk frem og tilbake og gråt hele tiden da den lille gutten min måtte opereres». Jake ankom sykehuset akkurat i tide til å møte Nash i oppvåkingen.

«Nash hadde fått popcorn i den ene lungen da han var nær ved å bli kvalt. Kroppen hans hadde oppdaget fremmedlegemet og hadde begynt å danne sekret rundt det», skriver mor Nicole i et innlegg på Facebook.

"Betennelsen hadde ført til at han hadde lungebetennelse i høyre lunge. Under operasjonen ble seks popcornkjerner fjernet. Den var så betent at legen ikke var sikker på at han hadde fått alle ut, så Nash ble booket inn til ny operasjon i to dager. senere. Det ble litt av en tur opp og ned bakkene, men vi fikk fantastisk omsorg”.

Moren skrev innlegget fordi paret gjerne vil advare andre foreldre om hvor ille det kan gå hvis små barn spiser popcorn.