Madonna åpner opp etter helseskrekk: -Heldig som er i live

31/07/2023 23:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sangerinnen er i bedring og håper nå å begynne sin verdensturné med fire enorme show i London i oktober.

Madonna sier at hun innser "hvor heldig jeg er som er i live" etter å ha tilbrakt tid på intensivavdelingen med en bakteriell infeksjon.

64-åringen måtte utsette sin verdensturné etter å ha blitt kjørt til sykehus i forrige måned, men kunne reise hjem etter noen dager.

Da hun la ut på Instagram, sa hun at hun hadde hatt tid til å "reflektere" over hvor mye barna og vennene hennes hadde gjort for henne under helseskrekken hennes.

Ett av bildene viser popikonet med armene rundt sønnen David, og et annet med datteren Lourdes.

"Da sjetongene var nede dukket barna mine virkelig opp for meg. Jeg så en side ved dem jeg aldri hadde sett før. Det gjorde hele forskjellen," skrev hun. "Det samme gjorde kjærligheten og støtten fra vennene mine."

Madonna delte også et bilde av seg selv med en innrammet polaroid; hun forklarte at den ble tatt av Andy Warhol og viser andre popkunstlegende Keith Haring iført en jakke med Michael Jacksons ansikt på.

"Jeg hulket da jeg åpnet denne gaven fordi jeg skjønte hvor heldig jeg er som er i live," skrev hun.

"Og så heldig jeg er som har kjent disse menneskene og så mange andre som også er borte." Hun la til: "Takk til alle englene mine som beskyttet meg og lot meg bli for å fullføre arbeidet mitt."

Stjernen planlegger å omplanlegge den nordamerikanske delen av hennes 40-årsjubileumsturné - som skulle starte i Vancouver 15. juli - og i stedet sette i gang ting i Europa i oktober.

Det betyr at hun er klar til å begynne med fire utsolgte show på Londons O2 Arena. Madonna har hatt en rekke tidligere helseskrekk.

I 2019 og 2020 avlyste hun noen datoer på Madame X-turneen sin etter ordre fra legen etter å ha lidd "overveldende smerte".