Märtha Louise med klar beskjed: "I dag setter vi en strek"

18/04/2024 07:59

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Nå kommer hun med en klar beskjed.

Prinsesse Märtha Louise har uttrykt seg kritisk på Instagram om hvordan pressen rapporterer, spesielt i lys av en nylig konfrontasjon med ukebladet Se og Hør.

Hun og hennes kommende ektemann, Durek Verrett, har besluttet å ikke lenger kommunisere med media.

Deres planer om å gifte seg denne sommeren i Geiranger i Møre og Romsdal er en av de få detaljene paret har delt offentlig.

Du kan se innlegget nedenfor:

"I dag setter vi en strek. Vi vet at deler av pressen vil intensivere med løgner om oss, ettersom bryllupet vårt nærmer seg. Når vi forbereder vår store dag, er vi dedikerte til å ta vare på hverandre, prioritere vårt mentale velvære og kjærlighet til hverandre, og har derfor bestemt at vi fra og med denne dagen ikke skal kommentere noe pressen kaster på oss," skriver hun blant annet i innlegget.

Konflikten nådde et klimaks tidligere denne uken da Prinsesse Märtha Louise anklaget Se og Hør for unøyaktigheter i dekningen av Verrett. Det skriver Bergens Tidende.

Sjefredaktør i Se og Hør, Ulf Andre Andersen, forsvarer publikasjonens arbeid ved å peke på sjekking av fakta rundt Verretts påstander i boken hans, «Spirit Hacking».

Andersen understreker at det er mediets plikt å avdekke sannheten, og at de har handlet innenfor rammen av journalistisk ansvarlighet.

– Prinsesse Märtha Louise står fritt til mene hva hun vil. Vi har ettergått det sjaman Durek har skrevet og sagt. I sin bok «Spirit Hacking» beskriver han detaljer om sin bakgrunn som ikke stemmer med våre opplysninger, skrev sjefredaktør Ulf Andre Andersen i Se og Hør i en kommentar til NTB tirsdag.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.