Makabert funn: Tønne med lik skyller opp på populær strand

03/08/2023 08:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var et syn du vil huske for alltid.

En stor tønne har kommet i land i området ved Malibus berømte Surfrider State Beach i Los Angeles. I de aller fleste tilfeller ville det ikke skapt overskrifter, men i dette tilfellet er virkeligheten en helt annen.

Tønnen tar for tiden hovedrollen i en helt makaber sak i USA, ettersom liket av en naken mann er funnet i tønnen. Dette melder flere internasjonale medier, inkludert AP-nyheter.

Tønnen ble sett i løpet av helgen, men det var ikke før mandag morgen at den ble åpnet, fortalte løytnant Hugo Reynaga ved Los Angeles County Sheriff's Homicide Bureau til media på en pressekonferanse.

Han kan på samme måte fortelle at omstendighetene rundt dødsfallet nå etterforskes.

Tønnen ble funnet av en vedlikeholdstekniker som jobbet i området. Han lyktes i å få den store tønnen på land.

Selv om han fikk den inn, forble den uåpnet. Deretter førte tidevannet igjen til at tønnen drev ut.

Ifølge politiet la en badevakt ved Malibu Lagoon State Beach merke til den samme tønnen tilbake i lagunen mandag morgen og tok den deretter på land, åpnet den, oppdaget liket inne og kontaktet politiet.

Det er fortsatt uklart hvem mannen er og hvor lenge liket har ligget i tønnen. Akkurat som politiet ennå ikke har klart å finne ut hvor tønnen kom fra.

Stranden ligger utenfor Pacific Coast Highway, og har et rykte på seg for å være en av de beste strendene i Loa Angeles for surfing.