Mamma setter kamera på datterens rom - det som skjer etterpå får det til å gå kaldt nedover ryggen hennes

23/05/2023 05:50

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Moren hadde satt et kamera på datterens rom, ingen forventet det som senere skjedde.

Ashley LeMay, en amerikansk mor som bor i Mississippi, tok en uvanlig beslutning ved å kjøpe et kamera og plassere det på døtrenes rom.

Og hun legger ikke skjul på at avgjørelsen ble tatt i kjølvannet av at en av hennes fire døtre hadde alvorlige helseproblemer og hadde hatt slaglignende episoder tidligere.

Ashley, som ofte jobber nattskift, ønsket å holde øye med situasjonen og sørge for at datteren var trygg - og da hun så kameraet til salg på Black Friday, nølte hun ikke et sekund med å kjøpe det.

Men etter at kameraet ble installert, opplevde familien noe de aldri hadde forventet.

Deres åtte år gamle datter, Alyssa, som deler rom med søstrene sine, hørte plutselig merkelige lyder og bestemte seg for å undersøke de.

Og til sin forskrekkelse hørte hun en fremmed mannsstemme tale i rommet.

Alyssa utforsket umiddelbart og lette etter stemmen i hvert hjørne av rommet, men til ingen nytte. Stemmen begynte å skrike og ga uhyggelige kommandoer, noe som forårsaket panikk hos den åtte år gamle jenta. Fra nynnende musikk til å prøve å få Alyssa til å si forferdelige ting om moren, ble situasjonen raskt mer og mer urovekkende.

Fylt av frykt flyktet Alyssa fra rommet og rapporterte det umiddelbart til moren, som deretter så videoen på den medfølgende appen og skyndte seg hjem.

Familien kontaktet produsenten da de skjønte at barna deres var målet for en hacker.

Dessverre var produsenten langt fra å ta skylden.

De hevdet at foreldrene burde ha valgt et sikrere passord.

Men etter gjentatte forsøk på å kontakte selskapet, ble deres bekymringer endelig tatt mer alvorlig. Selskapet forsikret dem om at de ville ta saken på alvor for å forhindre lignende situasjoner i fremtiden.

Du kan se den ubehagelige opplevelsen nedenfor: