Mann død etter forferdelig ulykke

13/03/2023 07:48

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Sent lørdag kveld mistet en mann livet i en forferdelig ulykke.

En 37 år gammel mann mistet livet sent lørdag kveld i en alvorlig trafikkulykke. Ulykken skjedde da to biler kolliderte front mot front på en landevei.

Dette skriver Horsens Folkeblad.

Ifølge vaktsjef Torben Møller i Sønderjylland politi er dette en ulykke som skjedde vest for Horsens, i Danmark. Han sa også at dødsulykken skjedde like før midnatt.

– Dessverre dør føreren av den ene bilen i denne forbindelse, sier han til Horsens Folkeblad, og bekrefter mannens død.

Etter den voldsomme ulykken var både politi og redningspersonell massivt til stede på ulykkesstedet. Derfor var også Nørre Snedevej stengt i en lengre periode natt til søndag.

Foto: Presse-fotos.dk

Ifølge Horsens Folkeblad var det både politi, ambulanse, redningsmannskaper og et medisinsk helikopter som ble sendt til stedet, men den 37 år gamle mannens liv kunne ikke reddes.

Etter en stund ble bilene flyttet til siden, hvoretter trafikken ble åpnet, da det ble ansett at bilene ikke lenger ville være til sjenanse for trafikken.

I den andre av de to bilene som var involvert i ulykken, var det en eldre herremann i 60-årene fra Midtjylland som satt bak rattet. Han slapp imidlertid unna ulykken med mindre skader.

Etter ulykken ble en bilinspektør sendt til stedet for å undersøke hvordan dødsulykken kunne skje.

Imidlertid er det ennå ikke kunngjort noe i denne forbindelse, og da Presse-fotos.dk snakket med vaktsjefen, forklarte han ganske enkelt at han ikke kunne si noe annet enn at en av bilene kjørte inn i motsatt kjørefelt.

Foto: Presse-fotos.dk

– En bil skal ha kjørt over i motsatt kjørefelt. Jeg kan ikke si mer om saken ennå, sier vaktsjefen.

Mannens pårørende er varslet.