Mann hevder å være kong Charles' hemmelige sønn

27/12/2022 13:23

Sofie

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mann som hevder å være sønn av kong Charles og Camilla har avslørt at han planlegger en "frisk tilnærming" neste år for å bevise sin tilknytning til de kongelige.

Simon Charles Dorante-Day legger jevnlig ut nye "bevis" på Facebook-siden sin som visstnok hjelper til med å bevise at han er det hemmelige kjærlighetsbarnet til kong Charles III og Camilla.

Adoptert i en alder av åtte måneder av en familie i Portsmouth knyttet til Buckingham Palace, hevder Dorante-Day at kong Charles og Camilla hadde ham da de var henholdsvis 17 og 18 år gamle.

Camilla skal ha født ham i april 1966, en detalj som Dorante-Days bestemor skal ha bekreftet for ham.

Når 2022 nærmer seg slutten, med Dorante-Days påstander som ennå ikke er bevist, har australieren kunngjort at han vil endre taktikk på nyåret for å bevise at han har kongelig blod gjennom årene.

Dorante-Day la ut en "liten visualisering" av seg selv og kona trykt på en australsk femdollarseddel, "bare for å lyse opp [alles] dag".

Dorante-Day svarte til en følger som spurte om sannheten vil bli "avslørt" eller ikke, og svarte: "Absolutt - har absolutt planer for neste år og en ny tilnærming!"

Han fortsatte: "Poenget er at vi må eksistere, og vi må gjøre de dagligdagse tingene som vi alle må gjøre for å eksistere!

"Noe av det tar tid fordi det hele har en prioritet, men det er mange ting som allerede skjer på mange forskjellige fronter på en gitt dag! Det stopper bare ikke ved denne enden - og etter hvert som flere ting blir utsatt eller oppstår, endres det seg. retningen ting vil ta!!

"Inntil noen ting skjer eller skjer (Hennes Majestet går for eksempel) endret det mange ting!! Så det er i konstant forandring - betyr ikke at det ikke skjer!"

Dorante-Days kone har absolutt store forhåpninger til mannen sin, og tar til kommentarene for å si at hun mener han burde bli Storbritannias neste konge.

"Når vi avslører sannheten Simon Charles, tror jeg at du bør være den neste kongen, spesielt etter krenkelsene du og barna dine og jeg har utholdt til dags dato," heter det i kommentaren.

"Du har også ferdigheter som de ikke har som ekte medfølelse, du har gått blant menneskene og har opplevd virkeligheten de lever, så fra det perspektivet kan du assosiere."

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.