Mann i 40-årene arrestert: Ble filmet mens han hadde samleie med et tre i offentlig park

18/06/2023 05:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann i 40-årene er arrestert etter å ha strippet og hatt sex med et tre i en offentlig park.

En mann i 40-årene er arrestert etter at han kastet klærne midt i Queen Elizabeth Gardens offentlige park i Salisbury.

Ikke nok med det, han begynte også å ha samleie med et tre foran flere sjokkerte tilskuere.

Flere av de fremmøtte skyndte seg naturlig nok å finne frem telefonene sine. Det betyr at mannen ble filmet mens han var opptatt med å kjærtegne treet.

I en av disse videoene sees mannen kysse og gnir seg mot treet i Queen Elizabeth Gardens. Den bisarre episoden skal ha funnet sted i den offentlige parken i Salisbury tirsdag denne uken.

I videoen kan du også se hvordan han står ved siden av treet før han tar av seg shortsen og skjorta. Helt avkledd gir han seg selv til å utføre noe som ser ut som samleie med treet.

Naturligvis ble flere av de fremmøtte noe overrasket over det som skjedde. Det hørte du blant annet da en av dem plutselig ropte: "Hva i helvete skjer der? Har han samleie med treet? Hva skjer?"

Ifølge Daily Star var det omtrent 25 personer i området der den bisarre episoden utspilte seg. Mannen har derfor hatt en del tilskuere for sin handling.

"Jeg gikk akkurat i parken med en av vennene mine. Der så vi en mann som klemte et tre og syntes det var interessant," sier et vitne.

"Vi gikk litt nærmere og da vi gjorde det så vi at buksene hans var nede. Vi trodde det var rent gull. Derfor begynte jeg å filme da han begynte å ta av seg alle klærne og kysse treet."

— Etter at jeg sluttet å filme, dukket politiet opp og begynte å følge mannen rundt. De arresterte ham til slutt.

Dette har blitt bekreftet av en talsperson fra Wiltshire Police. Personen forteller også at den aktuelle mannen er løslatt igjen.

"En mann i 40-årene ble arrestert mistenkt for uanstendighet i går etter at offiserer ble sendt til Queen Elizabeth Gardens like etter klokken 16.30 etter flere rapporter fra publikum om en naken mann," heter det.

— Han ble varetektsfengslet og er løslatt mot kausjon i påvente av etterforskning.