Mann vant 1 million kroner i Lotto - viste med en gang hva han skulle bruke dem på

10/08/2023 15:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da han vant så mye penger, var han ikke i tvil om hva han ville kjøpe.

En mann fra København har fått mange nye muligheter etter at han vant i Lotto – men det får ham ikke til å snu opp ned på hverdagen av den grunn. Dette skriver Danske Spil i en pressemelding.

Mannen vant 1 million DKK. Når du vinner så mye penger, kan det være vanskelig å finne ut hvordan du skal forholde deg til livet ditt.

Mannen fra København fortsetter med sin nåværende jobb, men nå med mulighet til å si nei til vaktene han egentlig ikke ønsker.

«Jeg fant ut at jeg følte meg som plommen i et egg før jeg vant. Nå er det bare krydder på egget», sier han fornøyd.

Han mener at han nå har større frihet, og han var heller ikke i tvil om hva han ville kjøpe med en gang, siden han hadde vunnet den store premien i Lotto via sitt PLUSS-abonnement.

Og det var en lang ferie til Asia: «Det er en ut-av-kroppen opplevelse å vinne så mye penger. Veldig rart å oppleve. Du ringer absolutt av lykke," sier mannen, før han korrigerer seg selv:

«Å ha så mye penger på kontoen din gir deg ikke lykke, men det gir deg frihet. Det gir muligheter."

«Det har åpnet opp for mange muligheter at jeg har vunnet en million. Det har gitt meg noen dører som jeg bare kan åpne hvis jeg vil. Før måtte jeg spørre meg selv om jeg ville bruke 20.000 på det eller det – men nå kan jeg bare gjøre det uten å måtte tenke på det en gang til. Og jeg kan fortsette slik i mange år for min egen fortjeneste, sier han.

«Jeg vil for eksempel gjerne ta en slik helgetur hvor du kan prøve en Formel 1-racer. Før ville jeg nok tenkt at det var noe jeg burde spare til. En slik helg med Formel 1 koster nesten det samme som en tur til Thailand. Men nå trenger jeg ikke tenke på om jeg ENTEN skal reise på en Formel 1-helg, en måned til Thailand eller en ekstra skiferie», sier han: Nå har jeg råd til både det ene, det andre og det tredje.

Men likevel forventer ikke den heldige vinneren å bruke hele gevinsten til å forfølge alle mulighetene han nå har.

Under reisen i Asia kom han frem til at han, til tross for den store summen, ikke ønsker å endre mye i hverdagen, fordi han faktisk er ganske fornøyd med livet.