Maud Angelica Behn (20) deler triste nyheter

24/10/2023 12:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: TV 2/Per Christian Lind
Foto: TV 2/Per Christian Lind
Nå deler hun triste nyheter.

Obs! Denne artikkelen inneholder en spoiler fra tirsdagens episode av Kokkeskolen.

Hun er mest kjent som den eldste datteren til prinsesse Märtha Louise og avdøde Ari Behn. De siste årene har 20-åringen fulgt sin egen karrierevei bort fra sin kjente familie.

Hun har fulgt sin fars fotspor, driver aktivt med kunst, og tegner og maler.

Den unge damen ga også ut en poesibok og egne illustrasjoner. Og i fjor høst åpnet den unge 20-åringen sin første kunstutstilling.

Mye kunne gå galt da Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm inviterte 12 kjendiselever til kokkeskole i sommer. Men selv om Hellstrøm har blitt satt ut av matlagingen, var det likevel mange imponerende øyeblikk.

Alle kjendisene gikk gjennom et intensivt læringsprogram for å bli bedre. Og i kjent konkurransestil ble hver uke også sendt ut en person.

Maud Angelica Behn er en av dem som kom inn på kokkeskolen til Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm i høst.

Behn fortalte Her og Nå at hun følte seg mest uerfaren på programmet, etter å ha nettopp flyttet ut på egenhånd da hun ble invitert til å delta på Kokkeskolen.

– Mamma var veldig bekymret da hun hørte jeg skulle være med på dette. Da er det enda morsommere å overraske, poengterer Maud.

I tirsdagens episode sto det mellom Jan Tore Kjær (54) og Maud Angelica Behn. Deltakerne må gå opp til tentamen og konkurransen blir tøffere og tøffere.

Etter å ha blitt satt i fare flere ganger, ryker 20-åringen ut i kveldens episode. Hellstrøm og Svendsen skryter over Behns personlighet og gode humør.

Prinsessens datter har ikke noe nag, men hun syntes det var litt trist å forlate.

– Det var veldig trist å bli utvist, men jeg skjønner det hundre prosent. Det var så søtt det Eyvind og Truls sa, jeg ble skikkelig rørt. Jeg har blitt skikkelig glad i alle sammen her, så dette er virkelig en opplevelse jeg kommer til å huske resten av livet.

– Jeg har hatt det så gøy, og det har vært så koselig å møte alle sammen. Jeg har lært så mye, og jeg gleder meg til å komme hjem og lage enda bedre mat for familie og venner, sier Behn i tirsdagens episode.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.