Meghan Markle klar for comeback: Hemmelig profil avslørt

05/08/2023 19:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hertuginnen er tilsynelatende klar for å komme tilbake på sosiale medier igjen.

Det ser ut som Meghan Markle sakte gjør seg klar til å gjøre comeback på Instagram.

Uansett har hertuginnen i all hemmelighet opprettet en profil på sosiale medier, noe som kan tyde på at hun ønsker å få en rolig start. Det skriver Page Six.

Meghan Markle har opprettet profilen sin under brukernavnet @meghan og profilbildet hennes viser en rosa blomst.

Da amerikanske medier publiserte sin artikkel om den hemmelige profilen torsdag kveld, hadde hertuginnen bare 2240 følgere, men siden har det strømmet på følgere.

I skrivende stund (fredag ​​morgen) har hun i underkant av 26.000 slike – og dette til tross for at hun ennå ikke har delt et eneste innlegg.

Selv om det først er nå profilnavnet avsløres, har Meghan Markle faktisk hatt kontoen i ett år.

Hun laget den i august 2022, kort tid før lanseringen av Spotify-podcasten sin, som som kjent siden har gått i vasken, og det sies at hun skal bruke profilen til ulike annonsesamarbeid.

Meghan Markle hadde sin egen private profil på Instagram da hun var skuespiller, men hun slettet den da hun giftet seg med prins Harry.

I stedet ble hun først en del av @KensingtonRoyal, som på den tiden var en delt profil mellom prins Harry, prins William og Kate Middleton. Siden den gang har Meghan Markle og prins Harry fått sin egen felles profil under navnet @sussexroyal.

Den ble opprettet i april 2019 og fikk én million følgere i løpet av de første seks timene, men paret la ned profilen i mars 2020 da de forlot det britiske kongehuset for å flytte til USA.