Meghan Markle skuffet over prins Harrys formue

02/03/2023 11:29

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den amerikanske skuespillerinnen var ikke imponert over størrelsen på prins Harrys lommebok da de møttes første gang.

Det har lenge vært drama mellom prins Harry og resten av den britiske kongefamilien.

Til tross for at han var en prins, veltet han seg ikke i penger, og «Suits»-stjernen Meghan Markle var ekstremt skuffet over det.

Det sier kongehusekspert Tom Bower, som blant annet står bak boken «Revenge: Meghan; Harry og krigen mellom Windsors». '

Bower beskriver Meghan Markle som «besatt av penger». Slik høres det ut i et intervju med Daily Mail.

"Hennes store overraskelse og skuffelse var at prins Harry hadde veldig lite penger," sier han og fortsetter:

"Hun så for seg at han ville være verdt hundrevis av millioner av dollar, om ikke milliarder, så hun må gjøre opp for det nå."

Han legger også til at ekteparet Sussex ikke ville ha råd til å leve det livet de lever i dag hvis de forble en del av kongefamilien.

«Markle vil kjøre rundt i store Cadillacs og private jetfly når hun vil. For øyeblikket trenger hun den slags.»

I 2020 ble kongeparet ekskludert fra å ha tilgang til det britiske kongehusets pengepung, som angivelig har en verdi på 239 milliarder kroner.

Det skjedde i forbindelse med at paret sa opp stillingene sine som såkalte seniorkongelige og flyttet til Amerika.

Siden den gang, ifølge Forbes, har Meghan og Harry skapt en formue på litt over 70 millioner takket være lukrative samarbeidsavtaler med både Netflix og Spotify.

Sussex-parets kontrakt med Netflix var angivelig verdt mer enn $100 millioner, så den beskjedne formuen til de 70 kan forventes å vokse i løpet av de kommende årene.

Meghan Markle og prins Harry ble gift i mai 2018. Sammen har de en tre år gammel sønn, Archie, og en snart to år gammel datter, Lilibet.

Læs også:

6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen Det er ikke alle som har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør under ingen omstendigheter flytte sammen.