Melania Trump bryter stillheten etter Donald Trumps rettshøring

10/04/2023 12:12

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tidligere førstedamen har holdt seg utenfor offentlighetens øyne mens Trump anklaget for stille pengebetalinger til Stormy Daniels.

Melania Trump ønsket sine fire millioner Instagram- og Twitter-følgere en god påske på søndag – og brøt et månedslangt fravær fra sosiale medier.

Den tidligere førstedamen la ut et bilde av en rosa rose sammen med ordene: "God påske!"

Ms Trump, 52, ble med ektemannen Donald Trump til påskebrunsj på Mar-a-Lago.

Paret mottok en stående applaus da de gikk inn i ballsalen på den tidligere presidentens private klubb i Palm Beach, Florida, viste bilder lagt ut på sosiale medier.

Ms Trump var fraværende da den tidligere presidenten fløy til New York i forrige uke for sin rettssak på siktelse for forfalskning av forretningsdokumenter for å skjule utbetalinger til pornostjernen Stormy Daniels.

Hun deltok heller ikke på en pressekonferanse tirsdag kveld Trump holdt i Mar-a-Lago da han kom tilbake til Florida, hvor han takket barna sine uten å nevne kona. Imidlertid satt fru Trumps far, Viktor Knavs, på første rad mellom Trumps to sønner, Eric og Don Jr. Den slovenskfødte tidligere modellen har ikke vært å se offentlig siden 30. mars.

Trumps tidligere assistent, Stephanie Winston Wolkoff, fortalte Page Six forrige uke at det grelle fraværet ikke tydet på at ekteskapet deres var i ferd med å gå i oppløsning.

"Melania bor i et elfenbenstårn av fornektelse," sa Winston Wolkoff.

"Tausheten hennes er bevisst, det er hennes foretrukne våpen og hennes beskyttende rustning."

I sin egen melding på påskesøndag på hans sosiale medieside, Truth Social, ønsket Trump de «svake og patetiske RINO-ene» og «radikale venstredemokrater» en god påske.

I et senere innlegg, uten kontekst, skrev han: «Tredje verdenskrig».

Trump har erklært seg ikke skyldig i 34 tilfeller av forfalskning av forretningsdokumenter i forbindelse med påståtte utbetalinger av stille penger til Daniels og to andre personer.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.