Michael fant sin 11 år gamle datter død på soverommet - Men ikke nok med det

08/06/2023 05:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Tapet av datteren har fått ham til å flytte fordi han ikke kan være i huset der det skjedde.

Michael gikk gjennom alle foreldres verste mareritt da han en dag fant sin 11 år gamle datter livløs på rommet hennes.

Han husker datteren som en vakker, snill og morsom jente som likte musikk, lekte med kjæledyrene sine og tilbrakte tid på sosiale medier som Snapchat og TikTok.

Michaels datter bodde hos ham bare en kort tid, da hun ellers hadde bodd hos sin mor.

I tillegg til flytteomveltningen hadde Michael og hans nye kjæreste planer om å gifte seg.

Datteren hennes var begeistret for dette, og hun hadde begynt å planlegge bryllupet, som hun av den tragiske grunnen aldri fikk oppleve, i notatboken sin.

Det skjebnesvangre øyeblikket da alt forandret seg skjedde 3. mai rundt 22:30, da Michael hørte et høyt smell, men han gjorde ingenting med det.

Neste morgen kunne han ikke vekke datteren, og kort tid etter ble det klart at hun hadde gått bort.

Hun ble erklært død klokken 07.35 da ambulansepersonell kom til stedet. Etterforskerne undersøkte hennes kontoer og enheter på sosiale medier, men fant ingen urovekkende tegn eller ledetråder.

Ikke bare mistet Michael sin elskede datter, han har blitt fortalt at handlingen som førte til den 11 år gamle jentas død var bevisst, og derfor burde dødsfallet aldri ha skjedd.

Dette bekreftes av senior rettsmedisiner Paul Smith, som ble sitert av Grimsby Live, da han forklarer at handlingen som førte til datterens død var bevisst, men det var ingen indikasjon på selvmord eller hensikt.

Michael har nå solgt huset sitt og ønsker nå å flytte inn med sin partner da han ikke kan komme tilbake til stedet der han fant datteren sin.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.