Fake News: Mino Raiola er ikke død

28/04/2022 14:15

Emma

Nyheter
Foto: Valery Hache/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Valery Hache/AFP/Ritzau Scanpix
Superagenten Mino Raiola, som er agent for flere av de absolutt største agentene i fotballverdenen, har IKKE gått bort.

Oppdatering 14:33: Flere medier (bland andet Nederlanske NOS) skriver at en av Mino Raiolas nærreste forretningspartnere, José Fortes Rodriguez, avviser dødsfallet og sier at Raiola 'bare' er alvorlig syk og altså ikke død.

Oppdatering 14:44: Mino Raiola har selv lagt en tweet opp hvor han bekrefter at han IKKE er død.

54 år gamle Mino Raiola, en av de mest - om ikke de mest innflytelsesrike agentene i fotballverden, har dødd.

Mino Raiola er agent for flere av de største profilene i verden, som inkluderer Paul Pogba, Erling Haaland og Zlatan Imbrahimovic. I januar ble Raiola innlagt på intensivavdeling på grunn av alvorlig sykdom, men på det tidspunktet ble det ikke meldt noe om at det var en livstruende sykdom.

Nå skriver flere italienske medier at Mino Raiola har dødd i en alder av bare 54 år.

Det er ikke annonsert hva Mino Raiola har gått bort fra.

Raiola burde vært ansvarlig for kanskje den største fotballovergangen noensinne til sommer, da norske Erling Haaland forventes å bytte fra tyske BVB Dortmund til enten Real Madrid, Manchester City eller PSG.

 

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.