Mystiske pakker i fryseren til Rema 1000 vekker oppsikt: Nå bryter butikken tausheten

21/04/2024 21:05

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Etter flere spekulasjoner valgte butikken å gå til nøklene.

I Rema 1000 i den danske byen Børkop har det oppstått en viss nysgjerrighet rundt fire-fem mystiske pakker som ble oppdaget i frysedisken. Situasjonen har ført til en rekke spørsmål fra folk.

De fleste av oss har sikkert opplevd den vanlige reaksjonen når du kommer over noe som får deg til å lure og du føler trang til å finne ut hva det handler om. Slik gikk det for Julie Roskær, som valgte å dele sine tanker i en omfattende kommentar på Rema 1000 Børkops Facebook-side.

Julie hadde undret seg over innholdet i disse gåtefulle pakkene en stund, og i kommentarfeltet til et av butikkens Facebook-innlegg delte hun til og med et bilde av dem.

Hun beskrev hvordan mystikken oppsto da en nysgjerrig kunde prøvde å kjøpe en av pakkene, rett og slett av ren nysgjerrighet. Dette forsøket ble imidlertid avvist av personalet, som forklarte at innholdet var medisiner.

Julie fortsatte med å beskrive at pakkene kom i forskjellige størrelser, ble pakket inn i gaffertape, elastiske bånd og lagret i plastposer, helt uten merking eller etiketter.

I en uttalelse til VAFO uttrykte hun også sin forundring over at slike pakker ble lagret i en fryser som kundene hadde tilgang til. Hun bemerket: "Jeg synes det er litt rart å ha den slags ting liggende i en iskremfryser inne i butikken."

Rema 1000 bryter tausheten

Dagen etter, da mysteriet var blitt en større sensasjon, bestemte Rema 1000 seg for å svare på kundenes spørsmål om innholdet i de gåtefulle pakkene.

Butikken forklarte:

"Kjære alle sammen. Det er faktisk bare isblokker som vi bruker når det er veldig varmt. Vi legger dem rundt medisinskapet for å sikre at temperaturen aldri overstiger 19 grader."

Så viste det seg at de mystiske pakkene hadde en praktisk funksjon. Det er imidlertid fortsatt uklart om det er vanlig å lagre slike isblokker på denne måten, siden butikken ikke har ytterligere kommentarer til saken.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.