Nå snakker Putin

25/02/2022 07:43

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Vladimir Putin har uttalt seg for første gang siden den russiske invasjonen av Ukraina.

På et TV-sendt møte i det russiske parlamentet uttalte Russlands president Vladimir Putin seg for første gang siden invasjonen av Ukraina.

På møtet forklarte presidenten at Russland ikke hadde noe annet valg enn å invadere nabolandet.  Det skriver Ekstra Bladet.

På dagens møte kalte han det imidlertid ikke en direkte invasjon. I stedet beskrev han det som ‘et spesielt oppdrag mot Ukraina’.

– Det var nødvendig. Vi hadde ikke noe annet valg. Alle våre tidligere forsøk på å endre situasjonen har ikke ført noen steder, sa Putin, ifølge Reuters.

Vladimir Putin forklarte at det ble besluttet å invadere Ukraina for å beskytte Russland. De skulle ha funnet dette nødvendig, da Vesten ikke ga etter for forhandlingene.

Videre uttalte han at de ikke har til hensikt å skade eller undergrave den globale økonomien, siden Russland selv er en del av den.

Det russiske nyhetsbyrået Ria Novosti har transkribert presidentens tale, og ifølge nyhetsbyrået forklarte Putin i sin tale at Russland har forsøkt å komme til enighet med NATO-landene ‘vedvarende og tålmodig’ i 30 år.

I tillegg sa Vladimir Putin at ‘krigsmaskinen’ nærmer seg Russlands grenser, og derfor har de følt seg tvunget til å invadere Ukraina.

«Som svar på våre forslag ble vi stadig møtt med enten kynisk bedrag og løgner eller forsøk på press og utpressing, mens i mellomtiden, til tross for alle våre protester og bekymringer, vokser Den nordatlantiske alliansen jevnt og trutt. Krigsmaskinen beveger seg, og jeg gjentar at den nærmer seg våre grenser,» sa Putin.

 

 

 

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Alle tror at gutten er nyfødt: Virkeligheten er en helt annen Matthew Cook ligner på en nyfødt baby. Folk får sjokk når de hører hvor gammel den lille gutten egentlig er.