Nå får iPhone nye funksjoner – her er de

18/09/2023 20:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå har endelig iOS 17 kommet. Oppdateringen er full av nye funksjoner, som du kan lese mer om nedenfor.

Fra og med i dag, 18. september, vil Apple-eiere ha tilgang til nye funksjoner. Dette skyldes Apples nye, store programvareoppdatering – iOS 17, som bringer en rekke spennende nyheter med seg.

På sine nettsider skriver Apple om iOS 17: "Med iOS 17 får du nye funksjoner som gjør alle hverdagslige ting mye enklere. Uttrykk deg som aldri før når du ringer eller skriver til noen. Del innhold på smarte nye måter. Og få enda flere muligheter med nye opplevelser på din iPhone."

Som med de fleste store programvareoppdateringer på iPhone, inkluderer iOS 17 en rekke nye funksjoner, inkludert mer nøyaktig autokorrektur.

«Autokorrigeringer er nå en enda bedre hjelp når du skriver. Ord som har blitt automatisk korrigert er midlertidig uthevet slik at du vet hva som er endret. Du kan velge det originale ordet i stedet med et enkelt trykk», skriver Apple om oppdateringen.

En annen ny funksjon inkludert i iOS 17 er 'StandBy', ideell for de som sover med iPhone i sengen. Interaktive widgets kommer også med denne oppdateringen, som lar brukere spille musikk, slå av lys og mer.

Direkte fra en widget. Samtidig introduserer iOS 17 fullskjerms live-aktiviteter, som lar deg holde styr på pågående aktiviteter. D

u kan for eksempel følge stillingen i en kamp eller se om takeawayen din blir levert snart.

Programvareoppdateringen kommer i en travel uke for Apple, ettersom selskapet planlegger å gi ut sine nye telefoner og Apple Watches fredag ​​22. september, skriver LADbible.

Du kan lese mer om hvilke funksjoner oppdateringen akkurat kommer med via denne lenken.