Nå kan du få betalt 183 000 kroner for å spille UNO

04/08/2023 12:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mattel speider for tiden etter sin første 'Chief UNO Player' noensinne og tilbyr nesten $18 000 for en måneds arbeid.

Det berømte leketøysselskapet leter etter en ny person til å lede sitt nye UNO Quatro-spill. Og det er et stort økonomisk insentiv.

Jobben vil bare kreve fire - timers arbeid per dag, fire dager per uke i fire sammenhengende uker og vil betale $4 444 (45 860 NOK) hver uke.

Dette betyr at den heldige personen vil ende opp med å gå unna med totalt $17 776. Det er ingen dårlig lønn for totalt 64 timers arbeid.

UNOs nettsted sier: "Vi ser etter noen som er like lidenskapelige for å slå ned en Draw 4 som de er om å engasjere fremmede i et spill.

"Noen som vet hvordan man spiller opp ned og liker å gå WILD (på en fin måte). Er det deg?" Men det er selvfølgelig noen forutsetninger du må oppfylle før du begynner å søke.

Først av alt må du være lokalisert i New York og være tilgjengelig for å jobbe fire dager i uken.

For det andre må du være ledig i fire sammenhengende uker i september.

I stillingsannonsen står det også at du må være komfortabel med intervjuer og opptredener og spille livestreams av UNO Quatro-spill med influencere.

Du må også være over 18 år for å kvalifisere deg og være bosatt i USA.

Nedenfor kan du se innleggene deres på Instagram.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.