Naboen stjal parkeringsplassen hans: Så tok han den perfekte hevnen

12/06/2024 22:54

Henrik R

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Naboen kommer neppe til å parkere der igjen.

En bilist ble rasende etter at naboen hans egoistisk tok parkeringsplassen hans, rett etter at han hadde måket den fri for snø.

Dette skriver Mirror.

Den anonyme mannen innrømmet at han hadde brukt 45 minutter i den "bitende kulden" for å rydde plassen for sitt kjøretøy - bare for å oppdage at naboen hadde tatt stedet da han kom tilbake.

På det populære forumet Reddit innrømmet mannen at hans frustrasjon førte til smålig hevn for å forsikre seg om at naboen ikke ville gjøre samme feil igjen.

I innlegget forklarte han: "Det var en kald vinterdag. Åtte centimeter snø hadde falt natten før, og vindkjølingen fikk det til å føles som om temperaturen var i de negative grader."

Han fortsatte:

"Jeg kjører en firehjulsdrevet SUV, så jeg har ingen problemer med å komme meg ut. Min kone kjører derimot en Prius, som sklir ved den minste mengde fuktighet på veien."

Måket snø i 45 minutter

Dessverre var de den dagen nødt til å ta kona sin bil, siden hans egen var på verksted.

"Jeg brukte 45 minutter i den iskalde kulden på å måke ut bilen slik at vi kunne dra og handle. Vi var borte i en time, og da vi kom tilbake, hadde naboen vår tatt parkeringsplassen jeg hadde måket," forteller den anonyme mannen i sitt innlegg og utdyper videre:

"Vårt leilighetskompleks har ikke tildelt parkering, men om vinteren forstår man at hvis du måker en parkeringsplass, så er den din. Så da jeg så bilen hans på plassen jeg nettopp hadde måket, ble jeg ganske rasende."

Ikke ta parkeringsplassen min

Derfor satte han i gang med å ta den perfekte hevnen:

"Jeg gikk inn og fylte to kanner med vann. Gikk ut igjen og helte dem over frontruten hans. Skyll og gjenta. Jeg må ha helt rundt ti liter vann på bilen hans. Siden det var så kaldt som det var, frøs det til is med en gang," forteller han og fortsetter:

"Neste morgen fikk jeg se parkeringstyven mens han hjelpeløst forsøkte å skrape alle disse lagene med is av frontruten sin."

Han avslutter innlegget med et tydelig budskap: "Ikke ta den forbannede parkeringsplassen min."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.