Nesten ingen gjør det: Slik sparer han penger på bananer på butikken

24/10/2023 18:00

Sofie

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Videoen av metoden har blitt sett over 800 tusen ganger.

En kvinne har fått massiv kritikk og har blitt oppfordret til å avslutte forholdet til kjæresten.

Det skjer i kjølvannet av at hun deler en video av kjæresten sin noe uvanlige måte å spare penger på når han kjøper bananer. Videoen kan du se nederst i artikkelen.

I videoen viser kvinnen hvordan partneren skreller hver banan individuelt før den puttes i poser – og sparer dermed pengene han betaler for skallet.

Det er uklart hvor mye han faktisk sparer ved å fjerne skallet, eller om det er verdt risikoen for at det er en sannsynlighet for at den sårbare frukten blir moset sammen før den i det hele tatt når kjøkkenet. Det er slik The Mirror skriver.

Videoen, som har samlet hele 815 tusen visninger, har forskrekket mange følgere. Noen har til og med oppfordret kvinnen til å avslutte forholdet, og kalt denne oppførselen et rødt flagg.

«Skallet utgjør 31 til 33 prosent av bananens totalvekt, så fyren får en rabatt på 33 prosent», skrives det i en kommentar, og fastslår dermed hvor mye den unge mannen tjener.

En annen la til en frekk kommentar om den unge mannen: "Vekten av plastposen og dens kostnad må gi ham søvnløse netter."

Selvfølgelig er det langt mindre kontroversielle måter å spare penger på under handleturen, hvor kuppjakt er ganske vanlig.

Det er ikke klart om det er lovlig, hvorfor det er viktig å undersøke saken dersom man har tenkt å prøve metoden selv.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.