Netflix kutter prisen med opptil 50%

25/02/2023 16:00

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå er det klart at Netflix har store planer om priskutt i store deler av verden.

Netflix senker prisen på abonnementet sitt i over tre dusin land, men ikke i USA, Canada og og heller ikke i største andelen av Europa, ifølge en rapport fra The Wall Street Journal. I Noen land halverer de til og med prisen på abonnementet.

Netflix-talsperson Kumiko Hidaka bekreftet at selskapet "oppdaterer" prisene på planene sine i "visse land", men spesifiserte ikke hvilke.

Noen av landene som forventes å få priskutt Yemen, Jordan, Libya, Iran, Kenya, Kroatia, Slovenia, Bulgaria, Nicaragua, Ecuador, Malaysia, Indonesia, Thailand og Filippinene, Bosnia, Hercegovina, Serbia, Albania, Nord-Makedonia og Slovakia.

Dette kommer bare uker etter at Netflix kunngjorde sine planer om å tjene mer penger på abonnenter som deler passord i Canada, New Zealand, Portugal og Spania. I henhold til de nye reglene forventes abonnenter å betale ekstra for alle som bruker abonnementet deres som bor utenfor sin "primære" husholdning.

Netflix co-CEO Greg Peters antydet disse mulige prisendringene under selskapets inntjeningssamtale i januar. "Vi søker å tjene flere medlemmer over hele verden i å prøve å levere passende verdi til de forskjellige prispunktene, og vi gjør en god jobb med å utvide dette utvalget," sa Peters. "Det er en haug med mennesker rundt om i verden i land der vi har flere muligheter til å tiltrekke dem."

Læs også:

5 sunne frukt og grønnsaker som kan gjøre deg syk Selv om frukt og grønt er noe av det sunneste du kan spise, så finnes det også varianter som kan gjøre deg syk.
Mor og datter deler samme mann: Når jeg ikke er i humør, får han moren min En mor og datter har avslørt at de deler samme mann. De har også avslørt at de ikke tror det er noe galt med det.