Neymar i sjokk: Innbruddstyver prøvde å kidnappe den nyfødte jenta hans

09/11/2023 21:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selv om fotballstjernen Neymar Jr. lever ut den store drømmen til flere unggutter, så er det også en bakside av medaljen, hvilken

Etter utroskap og PR-dramaer har fotballspilleren Neymar nå møtt nok en skummel hendelse. Superstjernens unge datter, Mavie, var målet for et kidnappingsforsøk sammen med Neymars tidligere kjæreste, Bruna Biancardi.

Hendelsen fant sted nær São Paulo i Cotia-området og har rystet både Neymar og publikum.

Ifølge spanske Marca, basert på brasilianske medier, ble ekskjærestens foreldre overfalt og bundet av væpnede menn som skal ha lett etter Neymars ekskjæreste og datteren deres med sikte på å bortføre dem.

Heldigvis var verken datteren eller Biancardi til stede da innbruddet skjedde. Neymar var heller ikke tilstede og det var naboene som slo alarm og forhindret en potensielt farlig situasjon.

Både Neymar og Bruna Bianci har gått ut og delt en historie på sin Instagram-profil, der de beskriver hendelsen som «veldig trist» samtidig som de takker for at alle er uskadde takket være Guds beskyttelse.

I tillegg uttrykker Neymar takknemlighet for at angrepet ikke fikk konsekvenser for verken datteren eller ekskjæresten – men trist for at episoden måtte ramme foreldrene, som heldigvis var på hele fem.

En av de mistenkte er varetektsfengslet, men detaljer om eventuelle ytterligere arrestasjoner eller undersøkelser er ennå ikke frigitt.

Situasjonen har skapt bekymring blant fansen og publikum ettersom sikkerheten til Neymar og hans familie nå har kommet i fokus etter denne hendelsen.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.