Nordmenn foretrekker dette brødet hos Rema 1000, viser ny undersøkelse

11/06/2024 21:40

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
I en fersk spørreundersøkelse gjennomført av Opinion for REMA 1000, kommer det frem at en klar majoritet av nordmenn mener at brød er sunt. Når det kommer til valget mellom sunnhet og smak, svarer flere at sunnhet er viktigst.

Det viser seg at høyt fiberinnhold er den faktoren som sterkest korrelerer med oppfatningen av sunnhet blant nordmenn.

Hele 3 av 4 sier at sunnhet er avgjørende når de velger brød. 

Hos Rema 1000 er de utrolig glade for denne tilbakemeldingen. Det er godt å vite at kunder er bevisste på sunnhet og tar aktive valg for en bedre helse i hverdagen. 

"Grovbrød er en god kilde til fullkorn og fiber, og det er gledelig å se at så mange nordmenn har et bevisst forhold til sunnhet når de velger brød. Vi i Rema 1000 jobber kontinuerlig for å tilby brødprodukter som både smaker godt og gir de næringsstoffene kroppen trenger," sier Ingvill Måkestad Bovim, klinisk ernæringsrådgiver hos Rema 1000 i en pressemelding.

Rema 1000 er også stolte av å kunne dele at vårt mest solgte brød er Superhelt Grovbrød Oppskåret i serien Grovt & Godt.

I fjor solgte de hele 3,46 millioner brød av denne typen. Superhelt Grovbrød er uten hele frø og korn, og er rik på fiber og en kilde til protein. For å gjøre hverdagen enklere har de skåret brødet i bakeriet, rett før det blir pakket i posen.

Denne er en favoritt blant barnefamilier. 

Hos Rema 1000 finner du et bredt utvalg av brød med høyt fiberinnhold, slik at du kan gjøre et sunt og godt valg for deg og din familie.

I 2023 var andelen vår på brød med nøkkelhullmerket 51,6 %.  Rema 1000 fortsetter å fokusere på å levere kvalitetsbrød til gode priser, fordi vi mener at alle fortjener å spise godt og sunt. 

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.