Norsk skuespiller er død

09/11/2021 11:27

Emma

Nyheter
Foto: Fra filmen Børning 2
Foto: Fra filmen Børning 2
Skuespilleren Vegar Hoel (47) har gått bort.

Den 47 år gamle skuespilleren Geir Vegar Hoel har gått bort, det har skjedd etter lengere tid med sykdom.

Det melder NRK.

Vegar Hoel har vært med i flere kortfilmer og filmer, de han er mest kjent fra er nok Mongoland, Alt for Egil, United, Død snø, Børning 2 og Mannen som elsket Yngve.

Han har også regissert flere filmer, blant annet Kill Buljo 2.

”Det er med stor sorg vi må melde at skuespilleren Geir Vegar Hoel gikk bort i dag etter lang tids sykdom”, skriver kollega Hans Petter Jørgensen på vegne av Hoels familie og venner til Stavanger Aftenblad.

«Til og med på sykehuset så han det som sin oppgave at alle andre skulle ha det best mulig, og gjerne på hans bekostning», sier vennen Arild Østin Ommundsen til samme avis.

Geir Vegar Hoel gikk sovnet inn på Stavanger sykehus mandag 8. november, bare 47 år gammel. Han etterlater seg hans samboer og deres barn.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.