Norwegian havnet på svarteliste

12/09/2023 08:25

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå uttaler de seg.

Norwegian er på svartelisten til det svenske forbrukerbladet Råd & Rön. Listen viser hvilke flyselskaper som nektet å kompensere kundene sine, til tross for at de ble bedt om det.

Ifølge Nettavisen, som var den første som omtalte saken, advarer forbrukermagasinet mot selskaper som ikke følger avgjørelsen til det svenske tvisteløsningsorganet Arns beslutninger.

- Råd & Rön lister opp flere ulike saker, der Arn har anbefalt Norwegian å utbetale kundene rett i underkant av 50 000 kroner til sammen, etter forsinkelser og kanselleringer, skriver avisa.

DinSide tok kontakt med Norwegian, som hadde følgende kommentar:

- Norwegian følger alle Arns vedtak, bortsett fra i unntakstilfeller, der vi er uenig i den rettslige vurderingen av saken, forklarer pressekontakt Anna-Lena Nordling.

I 2017 var også Norwegian på svarteliste, meldte SVT.

Videre uttalte Charlotte Holmbergh Jacobsson i Norwegian at de følger nemndas beslutning i 9/10 tilfeller, men at når det blir gjort en feil vurdering, velger de å ikke følge anbefalingene. Eksempler på dette kan være streik, lyn, eller andre ting som forårsaker forsinkelser som de ikke kan påvirke.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.