NRK avslører: Ny beskjed om 'Maskorama'

25/10/2023 11:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Fredrik Arff / Monster / NRK
Foto: Fredrik Arff / Monster / NRK
Nå deler NRK ny beskjed om Maskorama.

Fjerde sesong er rett rundt hjørnet og nå kan NRK avsløre karakterene i årets «Maskorama». NRK skriver i en pressemelding at utseende på årets kostymer skapte stor begeistring.

Nok en gang er det et stort utvalg av mystiske, fargerike og spektakulære karakterer som skal stå på scenen i løpet av høsten.

– Årets sesong har vært utrolig spennende og morsom å jobbe med. Deltakerne i år er veldig engasjerte. De elsker figurene sine og har vært mer involvert i hele designprosessen enn i tidligere sesonger. Dessuten har vi utarbeidet nye teknikker og bruker nye materialer, så maskene og kostymene er både lettere og mer komfortable å ha på seg, sier Kjell Nordstrøm, kostymedesigneren i «Maskorama».

Navnene på de åtte karakterene er som følger:

«Kattepusen», «Rotta», «Skilpadda», «Spirrevippen», «Romvesenet», «Spøkelset», «Kua» og «Magikeren».

Foto: FREDRIK ARFF, MONSTER/NRK

NRK gleder seg til ny sesong.

– Endelig kan vi vise fram Norges åtte nye venner! Nok en gang har Kjell og hans team skapt magi. Maskene, og ikke minst bekledningen deres, har en imponerende detaljrikdom. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det ligger utrolig mye arbeid og kjærlighet bak hver eneste maske, sier Jan Egil Ådland, prosjektredaktør i NRK, og fortsetter:

– Ikke minst er Kjell ekstremt god på å samarbeide med deltakerne som faktisk skal stå inni der og synge. Vi gleder oss til publikum skal få bli kjent med denne gjengen når Maskorama har premiere.

Hva synes du om kostymene og hvem tror du står bak?

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?