Nye hemmelige detaljer om Harry og Meghans telefonsamtale med kong Charles lekket

17/11/2023 05:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Detaljer om parets overraskende telefonsamtale med kong Charles denne uken etter måneder med stillhet har blitt avslørt.

I en nylig avsløring har detaljer om prins Harry og Meghan Markles private telefonsamtale med kong Charles sett dagens lys.

Ifølge The Sun tok hertugen og hertuginnen av Sussex kontakt med monarken på hans 75-årsdag etter seks måneders stillhet fra kongefamilien.

Og det er forstått at Charles, til tross for en travel bursdagsplan, tok seg tid til en "vennlig" prat med sønnen og svigerdatteren.

Det kommer i kjølvannet av flere måneders fravær fra hverandre.

Selv om Harry har besøkt Storbritannia flere ganger i år, har han ikke sett faren siden deres korte møte under kroningen i begynnelsen av mai og har ikke snakket ansikt til ansikt siden dronningens begravelse i september i fjor.

Men samtalen skulle få slutt på det.

Samtalen inkluderte angivelig planer om å 'snakke igjen snart', men på samme måte avslørte uttaket at det fortsatt er en 'lang vei å gå' med å reparere det ødelagte forholdet:

«Det er fortsatt en lang vei å gå for å reparere bruddet som har blitt skapt over mange år – og de dypere problemene forårsaket av anklager i Netflix-serien og «Spare» vil ikke bli helbredet med en telefonsamtale», står det videre, med henvisning til Harry og Meghans dokumentarserie og hertugens avslørende memoarer.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.