Nyhetsanker sparket: Tok frem penisen på firmafest

19/12/2022 11:29

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Flere kvinner står nå frem med grenseoverskridende beretninger om den kjente TV-verten.

Det australske nyhetsankeret Chris Smith er kastet.

Dette følger mange rapporter fra kvinnelige kolleger som anklager TV-programlederen for overskridende og støtende oppførsel.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge britiske medier handler den siste beretningen om en hendelse som skal ha funnet sted tilbake i 1998.

Chris Smith deltok på en firmafest på Channel 9, hvor han angivelig utsatte seg for en ung kvinnelig ansatt.

Ifølge kvinnen, som ikke ville ha navnet sitt ut, skal nyhetsankeret, som da var ansatt i en lederstilling, ha kommet bort til henne på festen og sagt:

- Jeg vil knulle deg. Du er jævla varm.

Da kvinnen så på ham, kunne hun se at Chris Smith angivelig hadde penisen hengende løst ut av buksene.

– Jeg var i sjokk og forferdet, sier kvinnen, og legger til at Chris Smith skal ha dyttet henne mot en vegg og holdt fast i henne da hun forsøkte å rømme fra ham.

Til slutt skal hun ha unnsluppet grepet hans, og deretter løpt til et annet rom, hvor hun støtte på en resepsjonist, som hun fortalte om den opprivende episoden.

Chris Smith så imidlertid ikke ut til å angre veldig mye på handlingene sine.

I alle fall må han ha prøvd det samme penisnummeret en gang til senere på kvelden, da det endte med at en annen sjef måtte trekke ham bort.

Han fikk imidlertid ikke sparken, men ble - ifølge kvinnen - rett og slett fratatt firmabilen i seks måneder, og han fikk ikke lov til å delta på firmafestene i en kort periode etterpå.

Chris Smith, 60, ble sparket i forrige uke som nyhetsanker på Sky News Australia og 2GB radio etter en fornærmende hendelse på et Sky News julebord.

Han skal ha tatt en kvinnelig ansatt i baken mens han kom med kommentarer på grensen til noen feriebilder fra hennes sosiale medier.

Hendelsen skal ha fått kvinnen til å bryte sammen i tårer, og Chris Smith fikk deretter et oppsigelsesvarsel.

Siden den gang har det kommet flere og flere rapporter fra kvinner som har opplevd lignende hendelser med det velkjente nyhetsankeret.

Chris Smith har ikke kommentert den siste utviklingen i saken, men han har kommentert sparkingen fra Sky News.

- Jeg er mer enn lei meg for at jeg har fornærmet kollegene mine på julebordet. Jeg vil be om unnskyldning til kvinnene jeg har såret, sier han.

– Dette er ikke mannen jeg er, som mange vil skrive under på. Jeg har et tilbakevendende problem med alkohol som gjør meg manisk. Jeg får nå profesjonell hjelp til å komme over avhengigheten min en gang for alle.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.