Nytt i saken om drapet på Anne-Elisabeth Hagen: Politiet med ny melding

29/04/2024 19:00

Emma

Nyheter
Foto: Politiet
Foto: Politiet
Norsk politi har avsluttet etterforskningen av drapet på Anne-Elisabeth Hagen.

Drepte Tom Hagen kona, Anne-Elisabeth Hagen, tilbake i 2018?

Statsadvokaten må nå ta stilling til om det er holdepunkter for dette.

Norsk politi opplyste torsdag at de er ferdig med etterforskningen av den fem år gamle drapssaken, som nå er overlatt til påtalemyndighetens advokater.

De må nå vurdere om det skal tas ut tiltale mot Tom Hagen i saken.

Det skriver TV2.

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober tilbake i 2018, da hun var i kontakt med et familiemedlem om morgenen – siden har hun ikke gitt noen livstegn.

I første omgang meldte politiet i januar 2019 ut, at de mente, at den dengang 68-årige milliardærfruen var blitt kidnappet.

Tom Hagen fant ifølge ham selv en lapp senere samme dag da han kom hjem fra jobb. Det var et krav om løsepenger og en trussel om at kona ville bli utsatt for vold dersom han kontaktet politiet.

Siden den gang har imidlertid politiet endret teori i saken – de mente da at Tom Hagen drepte kona si.

Derfor ble han arrestert tilbake i april 2020, og saken har siden vært innhyllet i stor mystikk.

Høyesterett i Norge valgte å løslate Hagen, som er en av Norges rikeste, tilbake i mai 2020, og derfor har han siden vært på frifot. Han nekter enhver anklage om kjennskap til konas forsvinning.

Tre andre menn er også siktet i saken – de erklærer seg også ikke skyldige.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.